Affaire verliefd

Mira Kirshenbaum is an individual and family psychotherapist in private practice and the clinical director of the Chestnut Hill Institute in Massachusetts. She is married, has two grown children, and lives in Boston, Massachusetts. Alles van Mira Kirshenbaum. Toon meer Toon minder. Samenvatting Veel vrouwen en mannen die in een affaire verzeild zijn geraakt, merken dat hun leven er steeds meer door beheerst wordt.

Er zijn dagen, dat je het gevoel hebt dat je werkelijk leeft, maar ook vele dagen waarin je voor je gevoel op een dood spoor zit.

Loes (35) had een stormachtige affaire met haar getrouwde buurman

Rusteloos probeer je uit te vinden wat je nu het beste kunt doen: stoppen met je affaire of weggaan bij je partner? De stress en problemen absorberen je vaak zozeer dat je niet meer weet wat je moet. Volgens Mira Kirshenbaum is er bij de meeste mensen echt geen kwade opzet in het spel wanneer ze aan een affaire beginnen. Het gebeurt gewoon.

Zo los je het op als je verliefd bent geworden op je minnaar

Nuchter helpt Mira Kirshenbaum in Verliefd op een ander grip op de zaak te krijgen door de meest voorkomende verborgen motieven voor een verhouding te analyseren. Op die manier brengt ze de verschillende soorten affaires in kaart.

Dit boek is een onmisbare gids voor iedereen die geconfronteerd wordt met een affaire: niet alleen de hoofdpersonen, maar ook de ander, vriendinnen en ouders. Lees de eerste pagina's.

Vertaling Vertaald door Frans van Delft. Overige kenmerken Extra groot lettertype Nee Gemiddelde leestijd 7 h Gewicht g Verpakking breedte mm Verpakking hoogte 24 mm Verpakking lengte mm. Reviews Schrijf een review.

Verliefd, maar niet op je partner

Aantal reviews: 5. Monique Breugel 5 februari Vond je dit een nuttige review? KoopH 29 december Geschreven bij Verliefd op een ander Net als haar andere boeken en m. Inspirerend Verrassend. Controleer je spam-box. In winkelwagen.

Karin vertelt: 'Ik respecteer mijn man, maar heb toch een affaire' - Psychologies magazine Belgiƫ

Samenvatting Verliefd op een ander. Wat betekent dat? Misschien voel je je eenzaam in je relatie of ben je verveeld. Misschien heb je het gevoel dat er iets aan je leven ontbreekt. Mira Kirshenbaum identificeert 17 verschillende soorten verhoudingen en probeert zo te achterhalen waarom mensen vreemdgaan.

Is het een 'we zien wel-affaire', een 'afleidingsaffaire' of een 'seksuele paniek-affaire'? Als je dat weet is het antwoord op de vraag 'wat te doen' ineens niet zo moeilijk meer: weggaan bij je partner, stoppen met je affaire, of beide. In Verliefd op een ander wijst Mira Kirshenbaum je de weg naar een evenwichtige en gelukkige relatie met een geliefde die bij je past. Non-fictie Mira Kirshenbaum. Over de auteur.


  • een jongen versieren.
  • speeddaten hoger opgeleiden utrecht.
  • betrouwbare datingsites nederland.
  • affaire betekenis.

Mira Kirshenbaum Mira Kirshenbaum is psychotherapeute en auteur van bestsellers als Scheiden of blijven, Een jaar voor jezelf en Alles heeft een reden. Het was mei , toen de twee zouden gaan trouwen. Hij was van Joodse afkomst en wilde een Joodse bruiloft houden.

Wat een verliefde man denkt en voelt

Een vriend van hem uit Israƫl was Aalmoezenier geestelijke van de kerk en hij zou hen trouwen. Hij zou alles regelen en Selma mocht niets op zich nemen. Een week voor de bruiloft kreeg zijn vriend een hartaanval en het huwelijk ging niet door. Het huwelijk werd uitgesteld naar oktober, maar toen werd de nieuwe Aalmoezenier overvallen op het vliegveld en kon het weer niet doorgaan.

Dat ging er bij haar en vanaf dat moment is ze hem in de gaten gaan houden. Ze kwam erachter dat hij, terwijl hij een relatie met haar had, relaties had met zo'n twaalf verschillende vrouwen.

admin